Trykk “Enter” for å komme videre

Naturstein fliser og tregulv

Natursteinfliser

Natursteinfliser har fått mye popularitet. Disse flisene skaper en utsøkt innendørs og utendørs følelse. Naturstein er veldig holdbare og praktiske valg for alle rom, da de har naturlige strukturer og kommer med forskjellige størrelsesvarianter. Natursteinflisene er tilgjengelige i forskjellige farger, toner og moderne stilarter som gir rommene dine en varm varm følelse.

Tregulv

Tregulv har vært brukt i mange år. Det er fremdeles en stor fan som foretrekker å ha en tretype gulv for å få det naturlige utseendet. Selv om denne typen gulv trenger ekstra innsats for å vedlikeholde, er de likevel gode for å tilføre sofistikering og varme til et hjem.

Riktig vedlikehold av de hvite gulvflisene på kjøkkenet er nøkkelen til å holde atmosfæren levende. De sterkt trafikkerte områdene krever mer vedlikehold når det gjelder vanlig støvsuging, mopping og feiing. Bruk av sure og slipende rengjøringsmidler anbefales ikke da de fjerner det beskyttende tetningsmiddelet og skader steinen. De fleste moderne hjem brukte tepper på gulvet. Så man må vurdere teppets egnethet med gulvet for å komme med en dristig uttalelse.

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar