Trykk “Enter” for å komme videre

Attraktive typer laminatgulv – 2

kastanje

Kastanjelaminatet har et tradisjonelt utseende og gir det klassiske utseendet til ethvert boareal i hjemmet. Den har en veldig særegen korndetalj som bidrar til å forbedre den allsidige ektheten. Dessuten kan denne typen laminat avsluttes med et slitt utseende for å skape en følelse av tidligere år. Det klassiske utseendet gjør det til et ekstremt allsidig alternativ og passer lett til de fleste fargevalg.

Stein

Et flislagt gulv i stein er en fantastisk avslutning på det tradisjonelle eller moderne hjemmet. Stone ser ikke bare fantastisk ut, men er lett å vedlikeholde og super holdbar. Det er imidlertid et materiale som er veldig kaldt under føttene og ganske glatt når det er vått. En flott erstatning for den virkelige tingen er steineffektlaminatet. Dette kan se ekstremt realistisk ut samtidig som det er mer behagelig å gå på og naturlig sklisikker.

Skifer

Ekte skifergulv er et fantastisk alternativ for hjemmet, men er veldig dyrt. Det mest kostnadseffektive alternativet er å investere i skifereffektlaminat med strukturert overflate og rike og dype toner. Det er mye mer praktisk gulvflate og mye lettere å rengjøre og vedlikeholde.

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar