Trykk “Enter” for å komme videre

Nyttige fordeler med laminatgulv

Varighet

Laminat er en meget slitesterk, ripebestandig og sterk gulvflate. Dette gulvet er bygget med harpiksbelegg og tøffe ytre lag. Det er et godt valg for de delene av hjemmet som mottar høy trafikk, for eksempel gangene. Det er også et praktisk valg for hjem med barn og kjæledyr.

Enkel å installere

Tiden for å installere laminatgulv er ganske attraktiv sammenlignet med de fleste andre typer harde gulvflater. De fleste platene har en sammenlåst design for å gjøre prosessen med å legge gulvet så greit som mulig. Det er også mulig å installere dette gulvet over den eksisterende gulvflaten forutsatt at det er solid og flatt. Dette vil sikkert bidra til å forkorte installasjonstiden.

Stiler

Laminat er tilgjengelig i en rekke utseende og stiler som inkluderer fliser, stein og tre. I tillegg kan de enkelte plankene ha forskjellige tykkelser og overflatebehandlinger.

Lett å vedlikeholde

Det er et lett å vedlikeholde gulv som er flekk- og fuktbestandig for rask opprydding etter søl. Rengjøringsprosessen er relativt grei med en daglig fei som vanligvis er nok for de fleste hjem. Det er ikke nødvendig å bruke spesielle rengjøringsmidler eller oljer for å bevare gulvets attraktive utseende.

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar